VVD Lopikerwaard doneert aan grootste kerstboom

28 november 2016 - In het kader van een warme kerstgedachte hoopt de VVD Lopikerwaard ook dit jaar weer te mogen genieten van de Grootste Kerstboom van Nederland: de 366 meter hoge Gerbrandy toren in IJsselstein, ook bekend als de mast van Lopik. Om daad bij het woord te voegen is de VVD Lopikerwaard Vriend geworden van de Grootste Kerstboom.

De voormalige VVD-afdelingen IJsselstein, Montfoort, Lopik en Oudewater zijn afgelopen zomer samengegaan onder de naam VVD Lopikerwaard. Voorzitter Rob de Vries: ‘Ook dit jaar straalt de Grootste Kerstboom over IJsselstein en de verre omgeving. De VVD Lopikerwaard draagt de Kerstboom een warm hart toe en heeft daarom besloten financiele steun te verlenen door de Kerstboom als Vriend te sponsoren. We roepen inwoners van de gemeenten IJsselstein, Lopik, Montfoort en Oudewater op om ook een donatie te doen’ .

 

De Grootste Kerstboom wordt op 10 december ontstoken en zal schijnen tot 6 januari. De IJsselsteinse ondernemersvereniging De Baronie organiseert zoals ieder jaar een kerstmarkt rondom de ontsteking.