VVD Regio Midden-Nederland opgericht

Utrecht, 11 februari 2016 - In aanwezigheid van ruim 200 VVD-leden uit de provincies Utrecht en Flevoland is woensdagavond 10 februari de nieuwe VVD Regio-Midden Nederland opgericht. Tevens is een 8-koppig nieuw bestuur gekozen onder voorzitterschap van Wouter Kolff (burgemeester Veenendaal). Als regiovoorzitter heeft hij ook zitting in het Landelijk Bestuursoverleg van de partij.

Het afgelopen jaar voerde de VVD een grote structuurwijziging door, waarbij de 17 Kamercentrales zijn opgeschaald tot 6 regio's. De Regio Midden-Nederland, bestaande uit 31 VVD-afdelingen in 32 gemeenten in de provincies Utrecht en Flevoland is de eerste regio die nu is opgericht binnen de nieuwe structuur. De komende maanden zullen ook de afdelingen opschalen naar grotere lokalen met meer aandacht voor niet-leden.

 

Regiovoorzitter Wouter Kolff: "Ik ben trots en vereerd om met dit ervaren team aan de slag te mogen voor onze partij in Midden-Nederland. De nieuwe structuur moet meer ruimte bieden voor de ontwikkeling naar een netwerkpartij met aansprekende activiteiten. We zijn er niet alleen voor onze 3.500 leden, maar juist ook voor al die vele inwoners die zich liberaal voelen. De luiken gaan open!"