Adwin van Schaaik

Gegevens 


Lopikerweg Oost 69

3411 JD Lopik

06 - 51329014

a.van.schaaik@kpnplanet.nl


"Mijn naam is Adwin van Schaaik. Na het vertrek van Luc van Schaik als inwoner van Benschop, ben ik in sept 2018 voor hem in de raad gekomen. En met veel plezier. Het is mooi als je je inbreng kunt hebben in zaken die voor de gemeente Lopik belangrijk zijn. Er zijn besluiten genomen over grote onderwerpen zoals energietransitie, woningbouw, de financiĆ«le positie van de gemeente, de keuze voor opschaling en nog veel meer. Dit zijn zaken die de volgende raadsperiode weer terugkomen. En ik zou het leuk vinden om hier weer met volle inzet mee aan de slag te gaan. 


In het dagelijks leven ben ik melkveehouder. Bij mooi weer grazen mijn koeien langs de N210, tegenover het bedrijventerrein De Copen. Ondanks alle perikelen uit Den Haag is het nog steeds een mooi vak, maar anders dan een gemeente besturen.

In mijn vrije tijd speel ik graag een wedstrijdje volleybal. Weliswaar in de allerlaagste competitie, maar toch. Helaas is er door de Coronaperikelen de laatste tijd niet veel van gekomen. En vooral de 3e helft erg gemist. Maar niet getreurd, na een Coronatijdperk, komt er vast weer een Coronaloos tijdperk."