Johan van Everdingen

Gegevens 


Van Mieropstraat 11

3411 ET Cabauw

06 - 46234818 

johan.van.everdingen@lopik.nl



Portefeuille 


1e locoburgemeester.


Economische zaken, recreatie en toerisme | Onderwijs, welzijn, sport en cultuur | Sociaal domein | Gezondheidszorg, Wmo, Jeugd(zorg), Maatschappelijke participatie |



"Ik ben Johan van Everdingen, 63 jaar en al bijna 37 jaar gelukkig getrouwd met Corrie. Samen zijn wij de ouders van 3 volwassen dochters, waarvan er één onlangs moeder werd.
8 jaar geleden werd ik gevraagd het wethouderschap namens de VVD in de mooie gemeente Lopik in te vullen. Dat is zo goed bevallen dat we een paar jaar geleden naar Cabauw zijn verhuisd. En daar hebben we absoluut geen spijt van.

Al op jonge leeftijd raakte ik geïnteresseerd in politiek. Daarbij ligt mijn voorkeur bij de lokale politiek, omdat je dan direct betrokken bent bij de mensen waarvoor je het doet. Oprechte belangstelling tonen en aanspreekbaar zijn, ook bij minder populaire besluiten. Staan voor je keuzes en verantwoordelijkheid willen nemen. Eerlijk zijn over wat je wel en wat je niet doet. Dat is wat inwoners van je mogen verwachten.

Waar ik echt warm van word is wanneer mensen kansen krijgen en benutten om zichzelf te ontwikkelen. Iedereen is verschillend, maar toch heeft elke mens talenten. Die helpen ontdekken en zien wat dat met mensen doet is dankbaar en mooi werk.
Door de jaren heen heb ik gezien dat mensen meer kunnen dan ze zelf verwachten. Het gaat niet altijd gemakkelijk, maar dat maakt de voldoening alleen maar groter.
Ik houd van een positieve instelling. Mijn motto is: Het kan wèl!"